Gjeldende smittevernsregler i Blå Kors Vision Aktivitetspark!

For alles trygghet må alle som besøker oss følge disse reglene, rådene og anbefalinger for å hjelpe til med å holde smitten under kontroll!.

Nye nasjonale regler og anbefalinger

Fra og med 14. desember letter koronatiltakene nasjonalt, men vi må fremdeles tilpasse driften noe. Her er noen viktige punkter for å sikre en trygg og smittefri Aktivitetspark i tiden fremover:

Generelt:

  • Hold deg hjemme om du ikke er helt frisk
  • Hold minst en meters avstand til andre og bruk munnbind der det er vanskelig å opprettholde denne avstanden, for eksempel ved kø i inngangspartiet eller i Cafe området og på mesanin
  • Vask hendene grundig før og etter du har besøkt Vision

Hold deg oppdatert på Regjeringen letter på tiltakene – regjeringen.no

Registrering

Alle besøkende må registrere seg på QR-kode ved ankomst. Vi ønsker å ha oversikt over alle som er innom lokalet, så har vi bedre kontroll hvis det skulle være noe smitte.

Maks 20 deltakere

Maks antall deltakere i aktivitet hos oss i denne perioden er 20 personer. Hallen er forbeholdt barn og unge, foreldre kan oppholde seg på mesanin med et maks antall på 10 voksne. Er det for mange i hallen kan du risikere å måtte vente til det er en ledig plass.

Interne rutiner:

Vi har god plass i parken vår og gjør vårt beste for å legge til rette for at det alltid skal være mulig å holde avstand og opprettholde god håndhygiene. Vi har også gode renholdsrutiner og sørger for at det til enhver tid er såpe og papir tilgjengelig i våre toalettfasiliteter, og i tillegg flere stasjoner med håndsprit på strategiske steder. I tillegg blir kontaktflater vasket hver halvtime.

Smittevern Helsenorge

Noen lure tips fra oss for en trygg og godt opphold i Vision:

  1. Følg reglene med hvilken retning du skal kjøre i hallen.
  2. Vis hensyn og gi plass til andre dersom flere vil skate/scoote i samme område som deg.
  3. Trangt om plassen på favorittspotten din? Husk at det er flere spennende spots i hallen, som kanskje kan være like utfordrende som det du pleier å prøve deg på.

Ha en god og smittefri session i hallen!

Hilsen oss på Vision Aktivitetspark