Har du hørt rykter om at Agder parkour skal bli endel av Blå Kors? Da har du hørt riktig! Den 15.12.18 tar Blå Kors Kristiansand over driften til Agder parkour.
Hvorfor overtar Blå Kors?
Agder parkour har vokst fra å være en liten vennegjeng til en stor klubb med over 200 medlemmer. Etter 4,5år med hardt arbeid har vi nå en solid klubb og en stor parkourhall! Det er mer enn vi drømte om! Når Blå Kors overtar vil vi bli endel av et større team, dette vil lette på arbeidsmengden til daglig leder, Mia-Marlena, samt at vi i parkouren vil alle få flere støttespillere/kollegaer.
Hva betyr det?
Det betyr at parkouren blir endel av noe større og vi vil få mulighet til å gjøre enda flere unike og magiske ting! Vi lover dere at hallen vil bli ENDA BEDRE!
Hva skjer med Agder parkour?
Navnet har for oss en stor betydning, men det viktigste er de flotte menneskene som har gitt navnet en mening og verdi. De flotte menneskene følge med videre under nye eiere (Blå Kors) og vi skal fortsette å jobbe på for at dere får de samme eller bedre tilbudene. Vi er allerede i gang med forbedringer! 🙂
Når åpnes dørene?
Vi åpner igjen den 14.01.19 under Blå Kors. Da skal vi ha isolerte vegger og installert varmepumpe. Så vil det skje endringer underveis til det bedre-følg med! Vi vil nå bli endel av Skatehallen og vil etterhvert få felles inngang. Dette antar vi blir både lettere og hyggeligere for mange 😀
Tusen takk for gode minner, vennskap og latter som vi har fått i bøtter og spann! Det har vært mange magiske øyeblikk <3
Klikk her for å gi Mia-Marlena, gründer av Agder parkour din vurdering/referanse
På vegne av alle ansatte, styret og frivillige ønsker vi dere alle en nydelig julehøytid.
 

Foto: Saona Puth