Har du hÞrt rykter om at Agder parkour skal bli endel av BlÄ Kors? Da har du hÞrt riktig! Den 15.12.18 tar BlÄ Kors Kristiansand over driften til Agder parkour.
Hvorfor overtar BlÄ Kors?
Agder parkour har vokst fra Ä vÊre en liten vennegjeng til en stor klubb med over 200 medlemmer. Etter 4,5Är med hardt arbeid har vi nÄ en solid klubb og en stor parkourhall! Det er mer enn vi drÞmte om! NÄr BlÄ Kors overtar vil vi bli endel av et stÞrre team, dette vil lette pÄ arbeidsmengden til daglig leder, Mia-Marlena, samt at vi i parkouren vil alle fÄ flere stÞttespillere/kollegaer.
Hva betyr det?
Det betyr at parkouren blir endel av noe stÞrre og vi vil fÄ mulighet til Ä gjÞre enda flere unike og magiske ting! Vi lover dere at hallen vil bli ENDA BEDRE!
Hva skjer med Agder parkour?
Navnet har for oss en stor betydning, men det viktigste er de flotte menneskene som har gitt navnet en mening og verdi. De flotte menneskene fĂžlge med videre under nye eiere (BlĂ„ Kors) og vi skal fortsette Ă„ jobbe pĂ„ for at dere fĂ„r de samme eller bedre tilbudene. Vi er allerede i gang med forbedringer! 🙂
NĂ„r Ă„pnes dĂžrene?
Vi Ă„pner igjen den 14.01.19 under BlĂ„ Kors. Da skal vi ha isolerte vegger og installert varmepumpe. SĂ„ vil det skje endringer underveis til det bedre-fĂžlg med! Vi vil nĂ„ bli endel av Skatehallen og vil etterhvert fĂ„ felles inngang. Dette antar vi blir bĂ„de lettere og hyggeligere for mange 😀
Tusen takk for gode minner, vennskap og latter som vi har fÄtt i bÞtter og spann! Det har vÊrt mange magiske Þyeblikk <3
Klikk her for Ă„ gi Mia-Marlena, grĂŒnder av Agder parkour din vurdering/referanse
PĂ„ vegne av alle ansatte, styret og frivillige Ăžnsker vi dere alle en nydelig julehĂžytid.
 

Foto: Saona Puth