Mitt navn er Mia-Marlena Nordstokke, jeg er grunder og styreleder av Ager parkour og har sammen med et fantastisk (!!) godt team drevet Agder parkour siden oppstarten Mai 2014. Historien min om Agder parkour kommer jeg til å dele med dere en annen dag- det er et vakkert eventyr og fortjener å bli skrevet med stor omsorg <3
FullSizeRender
I dag skal jeg fortelle litt om meg og hva jeg jobber med. Jeg har alltid likt å være “usynlig”, den som ikke roper høyest og den som ikke kler seg for pent/kult i fare for at noen legger merke til meg. Agder parkour var en omveltning på alle måter, men på en god måte. Nå ser jeg at for å realisert drømmen så må jeg mulig snakke litt høyere…  Jeg er nok enda ikke den som roper høyest, men flere av parkour kidsa kan evt plystre 😀
Agder parkour har gitt meg og min sønn (som er den ekte grunder av Agder parkour) så mange flotte barn,ungdom og voksne i livet. Gode venner og mye latter. Jeg har fått drømmejobben, det bare tok litt tid før jeg forstod det selv 🙂
Nå står Agder parkour med et “veiskille” slik jeg ser det. Vi har vokst ut av hallen  på Samsen Kulturhus. Vi trenger mer plass til flere flotte medlemmer og ikke minst større plass å trene på. Det er egentlig et luksusproblem som jeg i 2014 aldri engang hadde tenkt på, da var drømmen bare å få et sted å trene innendørs. Men, underveis så fikk jeg større drømmer og grunnen er fordi “parkour familien” ble utvidet og jeg vil jo lage plass til alle <3
Jeg vet at det er flere enn meg som ønsker denne drømmen, men spørsmålet er: hva kan DU gjøre for å hjelpe å få drømmen til å bli virkelig? 
Vil dere sette Agder parkour på Norges kartet? Vil dere ha en stor hall med parkour, trampoliner og calisthenic- alt på et sted? Et sted hvor alle kan komme å trene både på gruppetreninger og drop-in hver dag?
Jeg ber dere alle om å snakke til minst 10 personer om Agder parkour, fortell om vår drøm og be dem fortelle det videre. Fortell dem din historie og hva Agder parkour betyr for deg. Håpet er at på et tidspunkt så vil personen som har resurser til å hjelpe oss dukke opp!  
Min første prioritering er å få en ny hall. Kanskje å bygge en helt ny hall? Dette innebærer mange møter, presentasjoner og søknader på vegne av Agder parkour. Jeg tror dere kan hjelpe meg å gjøre jobben bedre, for det er dere som kan spre budskapet best om Agder parkour- dere er Agder parkour!
Del gjerne mitt innlegg eller lag ditt eget som du kan dele 🙂 Ikke tenk på at dere må finne en spesiell person å fortelle det til- bare fortell det til 10 personer. 
Og Agder parkour gjør en super innsats, vi har et godt styre med mennesker som “tar tak” og stiller opp! Sist, men ikke minst: trenerene våres- ja uten dem ville det jo ikke vært noe trening 😀 Husk å ros dem når du ser de- de fortjener det virkelig!
En stor takk til alle som har vært med å gjort Agder parkour til hva det er i dag <3
Har du snakket med 10 stk? Meld meg på 97660908 så skal dere se jeg danser for hver sms!
Hilsen Mia 😀