Agder parkour ble stiftet Mai 2014 og har siden den gang vokst veldig! Med god hjelp fra fantastiske venner, trenere og foreldre har vi klart å få egen parkour hall i Kristiansand og avslutter nå året med over 160 medlemmer👏👏
Jeg, Mia-Marlena er gründer av Agder parkour (sammen med min sønn “mini”) og har fungert som daglig leder. På grunn av min nakkeskade har jeg ikke fått utført arbeidet slik det burde. Agder parkour har derfor siden oppstart vært litt på “halv åtte” da jeg har mange dårlige dager. Jeg har store ønsker/planer for Agder parkour, men jeg klarer dessverre ikke å realisere dem selv.

Maren Berge, min bestevenninne i over 20år er nå ansatt som ny daglig leder av Agder parkour. Maren er utdannet resepsjonist, jobbet som restaurantsjef, har erfaring innen markedsføring og nylig hatt mamma permisjon. Maren er klar for å ta Agder parkour til nye høyder og har allerede gjort en kjempe innsats! Maren er igang med å planlegge gode rutiner og endringer for det nye året 👍
Jeg kommer til å fortsette som styreleder, men uten faste arbeidsoppgaver i den daglige drift. Dette er trist, men samtidig veldig godt for meg. Jeg har stor tro på Maren og håper dere tar godt imot henne! 🍰💐💜🎉
Jeg takker for all støtte, hjelp, gode ord og klemmer dere har gitt meg denne tiden som jeg har prøvd å få dette til å fungere. Er utrolig takknemlig for alle som har vært med å bygd opp Agder parkour, som har sett verdien og gitt alt! En ekstra stor takk til treneransvarlig Tarik Batlak som det siste året har stått på og gjort alt for å redde meg og Agder parkour. Uten Tarik hadde vi vært fortapt! 💐🏆🍰
Jeg er takknemlig for å ha fått gleden av å bli kjent med så mange fine mennesker- store og små 💜 Nå gleder vi oss alle til å se hva det nye året med Maren i spissen vil bringe 👍
Vennlig hilsen
Mia-Marlena