Agder parkour skal ha førstehjelpskurs i morgen Onsdag 4 November og må derfor stenge hallen for drop-in og 16 + trening. Vi beklager dette, men håper dere forstår hvor viktig dette er. Førstehjelpskurset er med fokus på brudd og nakke/hode skader.
VIKTIG INFO:
Vi har noen barn som kommer på drop-in uten noe kontakt info på foresatte- disse barna blir sendt hjem igjen! Vi håper dere også har forståelse for at vi tar inn maks 20-15stk på drop-in- dette er pga sikkerhet. Minner dere om at dette er en parkour hall og ikke et lekeland. Barn som ikke kan oppføre seg kan bli sendt hjem (pga det kan være farlig for andre) og det er derfor viktig at foresatte er tilgjengelig på telefon. Vi ber også om at barn under 10år har med seg sine foreldre på drop-in da det kan fort bli kaotisk med 20 barn dersom mange er små.
RKF_referanse2