Agder parkour åpner på Samsen Kulturhus 04. Februar 2015!!! 
Litt forsinket, men bedre sent enn aldri 😀 Vi kommer til å ha ÅPNINGSFEST den 04 og 05 Februar slik at alle kan komme å se og prøve lokalet vårt gratis!!! Det blir is fra Hennig Olsen Is og loddtrekning på gavekort fra Pizzabakeren- pluss mye mer!! Mer info om åpningen kommer når det nærmer seg- FØLG MED!
Så informasjonen dere alle har ventet på: 
1. Vi har laget en 3D tegning av hvordan lokalet kommer til å se ut (det vil også bli rails der, men det var desverre for vannskelig å tegne for Mia) slik at dere vet ca hva dere kan forvente dere. Den blå store er en airtrack som er 4x6meter. De brune boksene er parkour bokser i flere forskjellige størrelser (det vil være flere enn på bilde), de små sorte er JiYo blocks (passer for alle), den gule/rød er myk “boks” til eks nybegynnere. Dette er hva vi fikk av støtten fra Gjensidigstifelsen og SR-banken. Lokalet vil få mer å by på, men det er forløbig hemmelig 😀
2. Vi legger også med timeplanen slik at dere kan se når vi har åpent og hvilken timer vi vil ha. Litt forklaring:
Drop-in : Alle blå ruter. Her er det aldersgrense 8år. Medlemmer kommer inn gratis.
Rød Gruppe 1:  Alder 8-14år. Her er det 3timers trening med instruktører.
Lilla Gruppe 2: Alder 8-14år. Her er det 3timers trening med instruktører.
Gul Småtroll: Alder 5-8år. Her er det 1times trening med instruktører.
Orange: Familietrening. Her kan barn/ungdom trene sammen med sine foreldre.
Rosa: Aldersgrense 14år. Girls Only! Alle gutta må forlate lokalet og jentene har lokalet alene- GRATIS!
Grå: Aldersgrense 14år. Her er det 1 times trening med instruktør.
Priser hos Agder parkour: 
Medlemskap kr 299 i mnd. Her får du mulighet til å betale for 6 eller 12mnd. Medlemskapet inkuderer trening med instruktør (se din aldersgruppe) og drop-in. Kun barn (over 8år)/ungdom/voksne kan ha dette medlemskapet.
Småtroll: Kun medlemskap kan signeres her og gjelder forløbig ikke drop-in. Pris kr. 179 i mnd. Her har dere mulighet til å betale for 6 eller 12 mnd.
Drop-in: Kr 100. Dette er for dem som ikke er medlem. Vi tipper at vi kun har plass til ca 20stk i lokalet på en gang. Derfor kan vi ikke garantere at det er ledig på drop-in. Her vil det være mulighet å ringe Agder parkour lokale på forhånd før man kommer.
Girls only: Dette er forløbig gratis. Vi ønsker flere jenter/damer i Agder parkour og håper at flere vil prøve ut dette tilbudet.
Familietrening er først og fremst for våre medlemmer. Her vil de foresatte betale 50kr pr. gang for å være med barna på trening. Mulig vi åpner opp dette for andre enn medlemmer- vi må se først hvor fult det blir.
FORHÅNDSBESTILL MEDLEMSKAP! 
Da lokalet er mindre enn Turnhallen (hvor vi hadde trening i 2014) har vi satt en forløbig grense på 20stk pr. trening. Det er derfor  satt opp 2 grupper for dem i alderen 8-14år da vi vet at det er mange her. Blir det mange på venteliste så åpner vi opp for en ny gruppe. Vi åpner opp for at dere kan FORHÅNDSREGISTRERE dere! De som var medlem i 2014 vil bli prioritert først- husk å skriv i mailen at du var medlem i 2014!!
Dersom du vil registrere deg som medlem så sender du en mail merker “medlem” til post@agderparkour.com. Dette er infoen vi trenger fra dere i mailen for å registrere dere:
Navn på medlemmet, adresse (inkl. postnr), tlf/mobil til medlem, f.dato, kjønn, e-post. Til foresatte trenger vi navn på begge foresatte (evt annen kontaktperson som skal reg.), adresse, tlf/mobil, e-post.
Dere vil få en mail når registreringen er bekreftet og du har fått plass. HUSK Å SKRIV PÅ HVILKEN GRUPPE DU SKAL PÅ DERSOM DU ER PÅ GRUPPEN 8-14ÅR -da vi har to forskjellige grupper her. ALLE FORESATTE MÅ KOMME INNOM PÅ ÅPNINGSFESTEN Å SIGNERE EGENERKLÆRING FOR AT MEDLEMSKAPET SKAL BLI GYLDIG! 
Har dere noen spørsmål så kontakt oss på post@agderparkour.com eller på Tlf. 97660908.
VELKOMMEN TIL AGDER PARKOUR !! 😀
Skjermbilde 2015-01-14 kl. 10.26.23
Skjermbilde 2015-01-14 kl. 10.24.19