Agder parkour er Norges største parkour organisasjon! Vi tilbyr parkour til barn, ungdom og voksne. Vi har siden oppstart i Mai 2014 hatt flere hundre på trening og vi er alltid mellom 40-60stk på hver trening! Parkour handler om å komme seg raskest mulig fra A-Å- uansett hindring!

Agder parkour åpner eget lokale på Samsen Kulturhus i Januar og det er i den forbindelse VI TILBYR BEDRIFTER EN MULIGHET TIL Å NAVNGI EN BOKS MED SITT FIRMANAVN!

410201-108100---grand-master-exclusiv-premium---angle---01_e7b2b3e5333bbf51d_920x512

Ved å navnegi boksene vil bedriftene være med å støtte barn og ungdom i Kristiansand og vårt arbeid med å lage et godt fritidstilbud på Samen Kulturhus!

Boksene vil få bedriftenes logo – dette er god reklame for bedrifter og gjør det også samtidig lettere for oss når vi skal referere til hvilken boks medlemme skal trene på. Eks, backflip er best å trene fra boksen «……….» også finner medlemmene selv den bestemte boksen. Vi tror også det kan ble utrolig stilig å ha en parkour hall dekket med Agders beste bedrifter 😀

VI ØNSKER OGSÅ Å NAVNGI VÅR TRAMPOLINE- KUN EN!! 

Ta kontakt med daglig leder for informasjon om priser:

Mia-Marlena Nordstokke. Tlf. 97660908 / mia-marlena-n@hotmail.com

Finn oss også på facebook, Instagram og YouTube!